Tucson terase

  • Mazais pagalms, lielais skats

    Tucson terase

    Kamēr tuksneša skats pāri zemajam Jonu un Sara Long korpusa īpašnieku Tucsonā, Arizonā, sienām turpinās par jūdzēm, pāris faktiskais pagalms ir ierobežots 1000 kvadrātpēdas. Cilvēki, kas tika uzcelti 1970-tajos gados, 2008. gadā kā otro māju pāris iegādājās dzīvokli, kad iemīlēja šo teritoriju, kad viņu meita sāka apmeklēt tuvāko Arizonas universitāti. Piekrastes Vašingtonas iedzīvotāji tos piesaistīja siltā klimatā, tuksneša nokrāsās un skolas tuvumā.

    Ainavu dizaineris Krīns Prideaux no Prideaux dizaina spēja pilnībā risināt šo projektu: viņas fons ietver visaptverošu interjeru projektēšanu greznām Lear jetām. Viņa var ielīmēt perforatoru nelielā telpā. Prideaux ir moderna dizaina Mid Century, jo īpaši keramikas / mākslinieces Eva Zeizeļa, fēns, kas infūzijas šķidruma formas, formas, krāsas un jutīgumu daudzos dizainparaugos - kaut kas neparasts Southwest.

  • Spa + baseins

    spa terasē

    "Longs bija diezgan vēlmju saraksts!" saka Prideaux. Šajā sarakstā ir paredzēts jauns pagalms: āra atkāpšanās vieta ar rullīti, uguns bedre, āra virtuve, ēdamistabas zona, dzīvojamā istaba / dziļās vietas, atpūtas zona / apsildāmā zona un stends, kas paredzēts naktī. "Viņi nebija saistīti ar to daudz viņiem ir vieta, bet kā to izmantot."

  • Pirms: zaudēja 70. gados

    pirms pagalma foto

    Kad viņa apspriedās ar Longs, Prideaux paskatījās uz viņu 1970. gadā uzceltajā pilsētas namā visvairāk hardscaped pagalmā. Ar abām pusēm kopīgām sienām un dažiem novārtā atstāto kaktusu (jā, tas var notikt), telpai bija ārkārtīgi nepieciešama pārveidošana. Bija acīmredzams, ka iepriekšējie īpašnieki mēģināja salabot esošo akmens karstu iekšējo pagalmu, bet tas bija slikti iztaisnots un skumjā formā. Arī iebūvētais sols un stādītājs, kas skrēja gar aizmugurējo sienu, arī bija jānojauc.

  • Prideaux plāna skats

    plāna skats uz dārzu

    Condo ir daļa no Golf Villas attīstības, kas atrodas Tucson Ventana Canyon. Reizēm tiek dēvēta par terašu mājām, šāda veida mājas būvēs galvenokārt ir betona vai hardscape, un šajā gadījumā aizmirst golfa laukumu.

    Esošais pagalms bija apmēram 24 x 48 pēdu, un kopējais pagalms bija tikai 1000 pēdu augstumā. Papildus savam vēlmju sarakstam Longs vēlējās skatīties golfa spēlētājus uz kursa (tas nozīmē, ka nav augstām sienām) un saglabāt nobriedušu mesquite koku, kas palīdzēja nodrošināt ēnā pagalmā. Prideaux iepazīstināja Longs ar pilnīgu pārveidošanu - modernu tradicionālās hacienda interpretāciju - un tie bija uz kuģa.

  • Jewelbox projekts

    ūdens funkcija

    Longs sniedza daudzkrāsainu audumu kā iedvesmu telpai, kurā ietilpa tirkīza, gaiši zilā krāsā, apelsīni, sarkanās krāsas - spilgta palete, kas pastiprina apkārtējās ainavas mīkstās nokrāsas. Projekta nelielais izmērs un skaistas krāsas, kas bija iekļautas, kļuva pazīstamas kā Jewelbox projekts.

    APLD 2011 starptautiskā godalgas balva saņēmējs, Prideaux dizains ir ieguvis lielu uzslavu. Pēc tam, kad viņa pabeidza Longs ainavu, divas citas mājas īpašnieki attīstībā iekļāva savus dizaina pakalpojumus.

  • Dizaina stratēģija

    tuksneša dārza dizains

    Prideaux apraksta šī projekta izstrādes procesu līdzīgi kā "tūkstoš gabaliņu mīklu gabalu salikšana uz neliela paplātes galda". Viņas risinājums bija no kopīgas telpas izmantošanas: spole sienas arī nosaka blakus āra istabas. Katra telpa darbojas atsevišķi, bet to var baudīt vienlaikus.

    "Projekta centrālais elements ir baseins," saka Prideaux. Gan burtiski, gan tēlaini. "Mums bija jādomā par to, ka peldbaseina prasības tika novērstas no abām blakus esošajām īpašībām, tāpēc baseins bija centrā kosmosā."

  • Zema, plaša kausi

    tuksnesis ainavu

    Tā kā telpa bija ierobežota un dizainers strādāja ar vairākām darbības zonām, augi tika iekļauti dizainā ar krāsainu keramikas izstrādājumu un ietver veselus, skulpturālus sukulenti un kaktusu.

    Telpas sienas un sadalījums bija zems, ļaujot viesiem un viņu sarunām brīvi plūst. Piederumi, piemēram, šie krāsainie, zemie, plati bļodas, ir izvietoti arī stratēģiski, ievērojot, ka tas neaizkavē skatus.

  • Darbs ar sienām

    āra pusdienu galds

    Izmantojot zemas spoles sienas, Prideaux ir aprīkots ar iebūvētu ēdamistabas stendu ar polsterējumu un spilveniem, kas atkārto izcili blūza, apelsīnu, tumšās rozetes un sarkanās krāsas no dizaina un apkārtējās ainavas. Spoles otrā puse rada sarunas / uguns bedres telpas sienu.

  • Āra virtuve

    condo āra virtuve

    Ar condos, townhomes un dzīvokļi, kopīgas sienas ir dota. Prideux risinājums: spilgts flīžu backsplash, kas rada sienas Longs āra virtuvei, papildina krāsu un dod māju īpašniekiem kaut ko daudz pievilcīgāku, lai apskatītos par viņu kaimiņu apmetuma sienām.

    Virtuvē ir iebūvēts grils, sānu deglis, izlietne, noslēgtā noliktava, countertops un apgaismojums.

  • Saskaņoti materiāli

    spa un virtuve

    Labs dizaineris subtly atkārto formas, formas, materiālus, utt vienotu telpu. Attiecībā uz Jewelbox projektu Prideaux izmantoja kaļķakmens, lai saskarētos ar āra virtuvi, spolē un savienotu dažādus elementus.

  • Spole un uguns iezīme

    spa flīze

    Prideaux izvēlējās ledus zilās metro flīzes, kas atspoguļo debesis un izspiež vēsumu, kad tuksneša uzsilst. Saulei samazinot vai ziemas laikā, siltumam un krāsainai gaismas šovam tiek ieslēgta smalka uguns iezīme - taisnstūrveida telpa, kas ir iebūvēta spoļu otrā pusē un ir zilā uguns kristāli.

  • Spool pakāpieni

    spa pasākumi

    Ātrā nodarbība ar pakāpieniem vai kāpnēm: protektori ir daļa, uz kuras jūs staigājat, un stāvvadi ir muguras telpa, kas "paceļas" uz nākamo līmeni. Prideaux izmantoja taisnstūra stiklotas metro flīzes dažādās apelsīnēs kā dekoratīvu un drošības akcentu uz spoles pakāpēm - pārsteidzoša un gudra pieskāriena. Šīs oranžas flīzes ir tās pašas, kas tiek izmantotas virtuves backsplash.

  • Vides dizains

    tuksneša ainava

    Projekta neatņemama sastāvdaļa bija vides izpratne un ilgtspējības īstenošana. Prideaux bija uzstādīta jauna piliena apūdeņošanas sistēma, kas nodrošina tikai pietiekami daudz ūdens katrai iekārtai. Kaktusa barjera (pie zemas sienas) izmanto pasīvo ūdens savākšanu, izmantojot jumta noteci, kas tiek novirzīts zem iekšpagalma un nacionālajā tuksnesī aiz sienas.

  • Par šo skatu

    tuksnesis dizains

    Skats uz golfa laukumu atrodas Townhouse, kas atrodas Ventana Canyon. Skats sniedzas tālāk, iekļaujot Sonorānas tuksnesi, Santa Catalina kalnus un Tucsonas centra gaismas.

    Longs gribēja vietu, kur pamanīt sauli. Šajos atpūtas krēslos ir skats uz citām pagalma vietām un ārpus tām, nepārtraucot satiksmes plūsmu.

  • Diezgan spilveni

    āra spilveni

    Poli-pīts dziļuma komplekts ir neitrāls iedegums, kas ir gudra izvēle ārpus telpām. Lietas, kas patiešām sākas ar mest spilveniem apelsīnos, debeszils un citas krāsas, kas redzamas visā Jewelbox projektā. Visi spilveni un spilveni tika izgatavoti pēc Primadonna Veļa.

  • Dziļa sēdvieta

    āra sēdvietas

    Brown Jordan dziļās sēdekļu mēbeles ir ērti un nejauši tuksneša vidē. Atšķirībā no reāliem klūgiem, sveķu tipam vajadzētu ilgst ilgus gadus, to ir viegli uzturēt un tas ir izturīgs pret laika apstākļiem un kukaiņiem. Tāpat kā jebkura āra mēbele, tā ir laba ideja, lai to uzglabātu zem pārseguma, iekštelpās, vai vismaz ievietot spilvenus mēnešos, kad tos neizmanto.

    Tā kā tuksneša iedzīvotāji visu gadu izmanto āra laukumus, viņiem var būt nepieciešams biežāk aizvietot to polsterējumu un spilvenus vai izmantot rāvējslēdzēju ar spilvenu, ja āra spilveni izbalē.

  • Agave

    Agave augu

    Vienā no zemākajām, glazētajām keramikas traukiem stādīta viena izturīga anagava. Agaves ir dzimtene Meksikā un Dienvidrietumu Savienotajās Valstīs un ir sukulenti, nevis kaktuss. Kaut arī konteineru paraugi paliek mazāki, agaves, kas aug tuksnesī vai mājas dārzā, var iegūt diezgan lielu un radīt "mazuļus" no skrējējiem, kurus var pavairot. Bļodas podi akcentē agavu strukturālo formu.

    Visi projektā izvēlētie augi izdzīvo visu četru sezonu laikā, jo ziemas un pavasara ir visskaistākās.

  • Iebūvēts nūšanas stends

    augsts stādītājs

    Augsts stādītājs, kas satur sulīgus spilvenus pie iebūvēta sola, ka Longs pieprasīja Prideaux dizainu naktī uz terases. Spilveni atrodas tajā pašā intensīvajā svītrainajā āra audeklā, kas tika izmantots ēdamtelpā.

Video Instrukcijas: .

Atstāt Komentāru